Våningshuset

Det koselige våningshuset er på to etasjer. Nede finnes en stor entre med garderobe, et stort moderne kjøkken med spiseplass, koferanserom, vaskerom og wc. Oppe er det to soverom.

Foto: Nils Mathisrud

Huset kan leies av skoler, barnehager og organisasjoner tilknyttet friluftsliv og idrett. Privat utleie tilbys foreløpig ikke. Huset har en lav utleiepris og bookes gjennom Bærum Turlag. Huset brukes forøvrig til Bærum Turlags egne turer, aktiviteter og kurs.

Kjøkkenet

Huset har moderne kjøkken med alle fasiliteter: kjøleskap med fryser, komfyr med stekeovn og kokeplater, kaffetrakter, vannkoker og er svært godt utrustet med kopper og kar.

Kjøkkenet har lang kjøkkenbenk og et stort bord. Det egner seg godt for matlagingskurs for opp til 8 personer.

Kjøkkenhåndklær, kluter og vaskemiddel finnes tilgjengelig. Lys, servietter, kaffe og kaffefilter bør man ta med selv.

Spisekrok

I forlengesen av kjøkkenet finnes en hyggelig spisekrok. Her er også vedovn for hygge og varme.

Bordet i spisekroken kan settes sammen med bordet på kjøkkenet til langbord. Da kan man dekke til ca. 16 personer.

Konferanserom

Konferanserommet har plass til ca. 20 personer i kinooppsett, og ca. 16 personer med bord. Disse kan plasseres enten i klasseromoppsett eller settes sammen som langbord. Rommet har tusjtavle, projektor og nettilgang.

Konferanserommet kan også brukes til andre aktiviteter enn møter. Rommet har  vedovn for hygge og varme og panelovner.

Tilsynsgruppa kan rigge rommet etter leietakers ønske.

Soverom

Andre etasje inneholder 2 soverom, ett rom med 4 senger og ett med 7. Det står en ekstra seng i gangen, slik at total overnattingskapasitet er 12. Sengene har dyner og puter. Det benyttes  lakenpose eller medbragt sengetøy, alternativt sovepose.